5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın eminği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan etkili olduğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları dolayısıyla yeğleme edilmektedir. Yaygın malzemeler beyninde, demir keyif koşullarına ve elementlere uzun süre sunulan kalmaya dayanacak şekilde ustalıklenmiş çelik ve sert bulunur.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseriya yangına, korozyona ve atmosfer koşullarına dayanıklı çelik yahut düzenüminyum üzere güvenilir malzemelerden dokumalır.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın anında insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya essah ve kolaylıkla açılabilen bünyeya sahiptir.

Yangına karşı güvende geçmek için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın yaşama eminğini peylemek amacıyla kapı kasası ve kullanılan gayrı aksesuarlarıyla cesaret oluşum etmekteyiz.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakarak mukannen yapı denetim şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış kapılarının) mukannen durumlara göre TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın yönetmeliğinde tabir edilmiş olduğu üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Bu baplar yapı taşı olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın metanet belgeli olmayan bulunmak üzere iki gruba ayrılır.

Yapı çıkışlarında kullanılan baplar kârlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar deruneride mahsur kalabilir.

CMD Mühür; nitelikli ve güvenilir Yangın Merdiveni Kapısı yangın bapları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın emniyetliği konusunda kompetan kadrosuyla Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

Yangın Çıkış Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedili bir durumda insanoğluın hafif bir itmesi ile içeriden dışarıya yakınlarında açılmaktadır.

Yangın Kapısı Kolu aşağı hak itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan Panik Ekip dokumasında kullanılır. Korku anında ihtiyaç duyulan bu aparat berenarı fonksiyonel ve kusursuz olmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en mutabık paha politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Report this wiki page